Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği

Sierra Leone Yatırımcı Ziyaret Programı’na Davet

Sierra Leone Yatırımcı Ziyaret Programı’na Davet

Sayın Üyemiz, Sierra Leone Yatırım ve İhracatı Teşvik Ajansı (SLIEPA https://www.sliepa.gov.sl/ ) Afrika Kalkınma Bankası (AFDB) ve uluslararası danışmanlık firması Wavteq Limited'in desteğiyle, üyelerimizin Sierra Leone'ye özel bir Saha Ziyareti Programı’na katılmaya davet ettiği bildirilmektedir.


5-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Saha Ziyareti Programı, şirketlerimiz önemli tarımsal endüstri ve imalat tesislerini ziyaret etmesi ve diğer yatırımcılar ve hükümet yetkilileriyle Bakanlık düzeyinde buluşması için eşsiz bir fırsat olacaktır. Bu sayede, şirketlerimiz Sierra Leone'deki birçok yatırım imkanından faydalanacak ve güçlü bir iş geliştirme alanı yaratacağı aktarılmaktadır.


Saha Ziyareti Programı kapsamında, uçak biletleri dışında kalan birçok ihtiyacın karşılanacağı belirtilmektedir. 5 güne kadar otel konaklaması, ülke içi ulaşım maliyetleri, yemek ve yerel sim kart gibi giderlerin karşılanacağı ifade edilmektedir. Ziyaret programının ekte iletildiği aktarılmaktadır.


EK_06: Program (1 Sayfa)


YETKİLİ İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Egemen BÜKE
Telefon: 0545 435 77 72