Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim ve İstihdam Fuarı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim ve İstihdam Fuarı

Sayın Üyemiz, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen mesleki eğitim projesi kapsamında Gaziantep İlimizde 8-9-10 Mayıs 2024 tarihlerinde Ortadoğu Fuar Merkezinde “Mesleki Eğitim ve İstihdam” temalı 3 günlük bir fuar düzenleneceği belirtilmektedir.


Bu fuarla, meslek liselerinden mezun olmak üzere olan 12. sınıfların istihdam olanaklarını görüşmek üzere iş dünyasıyla bir araya gelmesi; ortaokuldan mezun olmak üzere olan 8. sınıf öğrencilerine ve velilerine meslek alanlarının, mesleki eğitimin ve sağladığı imkanların tanıtılması; meslek liselerinde okuyan öğrencilerin ürettikleri ürünleri ve sağladıkları hizmetleri sergilemesi ve genel anlamda mesleki eğitim ve önemi hakkında farkındalık yaratmak istendiği bildirilmektedir.


Mesleki Eğitim ve İstihdam Fuarında üyelerimizin istihdam amaçlı tanıtım yapabilmesi adına 12 m2’lik stantların verileceği bildirilmekte olup hazırlık çalışmaları ve gerekli koordinasyonun sağlanması için katılmak isteyen üye firmalarımızdan bir temsilcisinin isim ve iletişim bilgilerinin aşağıda iletişim bilgileri yer alan yetkili isme bildirmeleri aktarılmaktadır.


Yetkili İletişim Bilgileri;
Hasan HARBUTOĞLU
0 505 386 78 41