Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği

Haberler

PRİME EXPO 2023 DUBAİ FUARI 4 Mar 2024

PRİME EXPO 2023 DUBAİ FUARI

Afrika, Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarları için en önemli gıda fuarlarından birisi olan Prime Expo 2023 Dubai Fuarına Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 32 firma stant açarak katıldı. Fuarın ilk gününde Türk stantlarına yoğun ilgi olduğu görüldü.

2023 yılını yoğun tanıtım çalışmalarıyla geçiren Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 7-9 Kasım 2023 tarihleri arasında sürecek olan Prime Expo 2023 Dubai  Fuarına Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu’nun markası olan Türkiye Gıda İhracatçılarının açmış olduğu stant bünyesinde katılım sağladı.

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, fuarın ilk günü katılımcı Türk firmaların stantlarını ziyaret ederek başarılar dilerken Kadooğlu fuarın başarılı geçtiğini ve beklenenin üzerinden ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti. TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci ve TİM Hububat Bakliyat Sektör Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı heyet fuar genelinde incelemeler yaparak dünyanın birçok ülkesinden fuara katılan potansiyel alıcılarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.