Halı İhracatçıları Birliği

Haberler

IX. MAKİNE HALISI TASARIM YARIŞMASI VE  İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ 2 Eki 2023

IX. MAKİNE HALISI TASARIM YARIŞMASI VE İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ

Sayın Üyemiz,

 

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğinde tasarımın konuşulacağı, sektöre hitap eden etkinliklerin gerçekleştirileceği “Tasarım Günleri5 – 6 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

 

Etkinliğe ek olarak, “IX. Makine Halısı Tasarım Yarışmasının Ödül Töreni” ve Birliğimize üye 2022 yılı istatistiklerine göre en fazla halı ihracatı gerçekleştiren firmalarımız için “Halı İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” de 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 16:00’da Birliğimiz Hizmet Binasında düzenlenecektir.

 

Bu çerçevede, iki gün sürecek etkinlikler kapsamında akademisyenler, sektör uzmanları ve ünlü tasarımcıların katıldığı söyleşiler ile halı tasarımı ile ilgili atölye çalışmaları da düzenlenecektir. Etkinliklerle ilgili detaylı bilgi için web sitemizi (www.gaib.org.tr) ziyaret edebilirsiniz. Etkinliklere firma ortağı, üst düzey yönetici, işletme müdürü, dış ticaret sorumlusu ve tasarım biriminde görevli ilgili personelin katılımının teşvik edilmesi sektörümüz açısından oldukça faydalı olacaktır.