GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Haberler

GAİB Hububat Yönetimi Gulfood Manufacturing/ISM Middle East 2022 Gıda Fuarını Ziyaret Etti 22 Kas 2022

GAİB Hububat Yönetimi Gulfood Manufacturing/ISM Middle East 2022 Gıda Fuarını Ziyaret Etti

GAİB Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Yönetimi 8 – 10 Kasım tarihlerinde Dubai’de düzenlenen Gulfood Manufacturing fuarını ziyaret ettiler. Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, Hububat Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Acar, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Çoban, Abdulkadir Ercan, Oğuz Özmen, Seyyid Yusuf Akan, Fatih Hazır, Erhan Sayın ve Altunkaya İnş. firma temsilcisi Mazhar Altunkaya söz konusu heyet kapsamında fuarda stant açan üye firmaları ziyaret ederek firma yetkilileri ile istişarelerde bulundular.

 

Fuar ziyareti kapsamında Başkan Kadooğlu Dubai Başkonsolosumuz İlker Kılıç ve Ticaret Müşavirimiz Ersoy Erbay’a da bir ziyaret gerçekleştirdi. Sayın Başkonsolosumuz İlker Kılıç ile gerçekleştirilen görüşmede ihracatçılarımıza dair Dubai’deki fırsatların neler olabileceği değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Uluslararası fuarların hububat bakliyat sektörü için büyük önem taşıdığını ifade eden Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu “Sürdürülebilir ihracat için daha çok çalışmalı, dünya pazarlarında etkin yer almalıyız. Sıal Paris’ten sonra Dubai’de de ülkemizin ağırlığını hissettiriyoruz” dedi.

 

Uluslararası Dubai ISM Middle East 2022 Gıda Fuarına Türkiye’den toplam 22 firmanın katıldığını ifade eden Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve beraberindeki heyet, bölgemizden fuara katılan 26 firmayı ziyaret ederek fuarla ilgili bilgiler aldılar.