GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

İTKİB- 13. Uluslararası Ekoteks Sempozyumu Hk.

İTKİB- 13. Uluslararası Ekoteks Sempozyumu Hk.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden alınan 15.09.2021 tarih ve 129-4003 sayılı yazıda; İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin iştiraki Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. 1988 yılında kurulmuş olup, sahip olduğu uluslararası akreditasyonlar çerçevesinde ihracatçılarımıza hizmet vermeye ve sektörümüzün sürdürülebilirlik kapasitesini geliştirmesine katkı sağlamaya devam etmekte olduğu, Ekoteks tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenmekte olan Uluslararası Ekoteks Sempozyumu sektörün gündeminde öncelik taşıyan konulara göre belirlenmekte ve şekillenmekte olup, bu nedenle de uluslararası ölçekte ilgili tarafların ilgi odağı olmakta olduğu ifade edilmektedir.
Yazıda devamla, bu kapsamda, alanlarında kendilerini ispatlamış ulusal ve uluslararası temsilcilerin katılımıyla düzenlenecek olan 13. Ekoteks Sempozyumu, son dönemde tüm sektörleri olduğu gibi tekstil ve konfeksiyon sektörlerini de çok yakından ilgilendiren “İzlenebilir Yeni Bir Dünyada Çevresel Ayak İzleri” teması çerçevesinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Yazıda ayrıca, 29 Eylül 2021 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphours’ta ekte taslağı sunulan program çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 13. Uluslararası Ekoteks Sempozyumu’nun detaylı bilgi ve katılım için sempozyum@ekoteks.com e-posta adresi üzerinden iletişime geçilmesi gerektiği bildirilmektedir.