GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

GÜVENİLİR ÜRÜN ZİRVESİ

GÜVENİLİR ÜRÜN ZİRVESİ

Güvenilir Ürün Platformu’ndan intikal eden bir yazıda, 16 Ekim’de gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi’nde birçok paydaş ile protokolün imzalandığı, Üreten Yöre Üreten Türkiye projesinin ilk toplantısının Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildiği ve Adıyaman ile devam eden buluşmalarda 200’e yakın üretici firmanın 30’a yakın büyük alıcı ile buluşturulduğu ifade edilmektedir. Düzenlenen etkinliklerde önemli anlaşmaların yapılmasının hem üreticiye hem de alıcılara büyük moral olduğu belirtilmektedir.

Yazıda devamla, projenin yeni buluşmalarının ise Gaziantep ve Hatay’da düzenleneceği ve bu illerde yerleşik üreticilerle bir araya gelineceği bildirilmektedir. Deprem bölgesindeki özellikle yerel ürün ve hizmetlerin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı ile ekonomiye kazandırılmasının amaçlandığı projede yerel üreticilere ses olmak ve deprem bölgesindeki illerimizi ihracat üssü haline getirmenin temel amaçlardan biri olduğu ifade edilmektedir.

7-8 Mart 2024 tarihlerinde Gaziantep ve Hatay’da gerçekleştirilecek toplantılara katılmak isteyen üyelerimiz detaylı bilgiyi aşağıda belirtilen iletişim bilgileri vasıtasıyla edinebilirler.

Bilgilerini rica ederim.

 

Bülent KAYALI

Genel Sekreter

 

EK: Program Akışı (1 Sayfa)

 

Bilgi için:

Hümeyra Camcıoğlu

Tel: 0546 726 8718

E-Posta: info@guvenilirurunplatformu.com