GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

55. Uluslararası Cezayir Fuarına Etkin Katılım

55. Uluslararası Cezayir Fuarına Etkin Katılım

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğünden alınan bir yazıda, 24-29 Haziran 2024 tarihlerinde Cezayir'in başkentinde düzenlenecek "55. Uluslararası Cezayir Fuarı (FIA)"na Meridyen Uluslararası Fuarcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bir yurt dışı fuar milli katılım organizasyonu düzenleneceği,  söz konusu fuarda ülkemizin “Onur Konuğu Ülke” olarak temsil edilmesi hususunun Bakanlıkça uygun görüldüğü bildirilmektedir. Yazıda devamla, anılan fuarla eş zamanlı olarak 23-26 Haziran 2024 tarihlerinde T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda bahse konu ülkede bir Genel Ticaret Heyeti programı düzenleneceği belirtilmektedir. Ayrıca söz konusu organizasyona Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer BOLAT'ın teşriflerinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Söz konusu organizasyonun katılım bedeli 590€/m²+%4 KDV tutarında olup Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenen teşvik tutarı ise 9.405TL/m²’dir. Fuar katılım bedeline, stant kurulumu ve her 10m² alan için 1m³ nakliye hizmeti dahildir. Nakliye hizmeti alacak katılımcıların 6 Mayıs 2024 gününe kadar ürünlerini teslim etmeleri gerekmektedir. Fuarın turizm hizmeti ( uçak bileti, vize, otel konaklamaları, otel-fuar alanı transferleri)  Meridyen Uluslararası Fuarcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından organize edilmektedir ve fuar katılım bedeline dahil değildir.

Cezayir’in en büyük uluslararası fuarı olan FIA (FOIRE INTERNATIONAL D’ALGER) 2024 ile ilgili, güncel yerleşim planı ve fuar tanıtım yazısını ekte yer almaktadır.

 

Ayrıntılı bilgi için: İbrahim Emre Karataş

Dahili No: 0342 211 05 21

E-Posta: emrekaratas@gaib.org.tr